Pricka in rätt lotto nr och ta hem storvinsten!

Den som lyckas pricka in rätt lotto nr har chansen att ta hem stora mängder pengar, prova du med! Att spela på lotto är enkelt, roligt och spännande. Vissa lotterier låter dessutom en del av deras vinst gå till välgörenhet, vilket gör att du inte bara spelar lotto, utan också skänker pengar till de behövande. Många lyckliga vinnare har tagit hem storpotten på lotto världen över, exempelvis Lotto Henrik från Danmark som vann motsvarande cirka 28 miljoner svenska kronor i 2006 eller mannen från Mellansverige som 2010 vann Svenska Spel Lotto Drömvinsten på hisnande 210 miljoner svenska kronor.

Risker med att vinna på lotto

Lotto Henrik är ett bra exempel på vad som händer med en person som vinner många miljoner på lotto. Han lyckades nämligen bara under första året spendera över hälften av pengarna, i stort sett bara på onödiga lyxprylar. Henrik blev till och med känd dels för att han hanterade sin lotto vinst på ett så ovarsamt sätt. Men hur ska man då gå till väga om man prickar in rätt lotto nr och plötsligt sitter med flera miljoner på bankkontot? Det första du bör göra är att kontakta en ekonomisk rådgivare. Denna kan hjälpa dig med att planera och placera dina pengar, så att de räcker så länge som möjligt.

Givetvis ska du unna dig härliga saker, resor och upplevelser, men det gäller att tänka långsiktigt. Hur kall och nykter en människa än kan vara, är risken stor för att man tappar huvudet om man tar hem exempelvis Drömvinsten från Svenska Spel lotto, därför bör du genast se till att ta professionell hjälp. Har du riktigt tur kan ju även din lotto vinst placeras så att den växer på sikt och genererar ännu mer pengar.

Hur mycket pengar kan man vinna på lotto?

Det finns ett antal lotterier att välja mellan om du spelar på lotto online. Här i Sverige är det dock Svenska Spel som har monopolet, men även deras vinster kan bli enorma. Svenska Spels Drömvinsten börjar exempelvis på garanterade 75 miljoner kronor och stiger med flera miljoner för varje vecka som ingen lyckas pricka in rätt lotto nr.

Spelar du på lotto online, som Pluslotto eller Lotto Li, börjar jackpoten på 200 miljoner svenska kronor. Det är inte heller svårt att spela på lotto online, även om det skiljer sig lite från att spela på lotto från Svenska Spel. Du registrerar bara ett konto, för över pengar med ditt kreditkort och väntar sedan in veckans lotto dragning. Lottodragningen hittar du på respektive lotteris hemsida, där du både kan titta på en liten film med lotto dragningen, samt se korrekta lotto nr direkt på skärmen.