Vad är ett lotto program?

Om du är van lotto spelare har du kanske någon gång stött på uttrycket lotto program? Men vad är det egentligen? I den här guiden kommer vi att gå igenom vad ett lotto program är för något, samt var du kan hitta bra sådana.

Lotto program – en hjälp när du spelar på lotto

Ett lotto program är ett sorts hjälpverktyg för dig som spelar mycket på lotto. Med ett lotto program kan du generera lotto nummer, joker nummer, men också beräkna vad olika spelsystem kostar, samt skapa rapporter som du kan skriv ut. Många lotto program är gratis och lätta att installera på din dator. Lottoprogrammen kan också fungera till annat än lotto, som stryktipset och måltipset.

Poängen med ett lotto program är alltså att underlätta för dig som spelar på lotto, oavsett om du spelar på Svenska Spel lotto eller något lotto online, som Pluslotto och Lotto Li. Bara för att du har ett lotto program innebär det dock inte att dina chanser att vinna jackpot i en lotto dragning blir större, däremot får du bättre struktur och koll på ditt spelande. Programmet passar kanske mer dig som är en storspelare på lotto, än för dig som bara spelar lite lotto då och då. Uppenbart ligger Svenska Spel sämre till så fort det gäller system eller program för att vinna på lotto. Av den uppenbara orsaken att för att vinna drömvinstem måste man vinna både på lotto och på en jokerlott samtidigt.

Vilka olika lottoprogram finns?

Det finns en del svenska lotto program att ladda ned, samt en hel del utländska. Vi kan inte ge några generella tips i den här guiden, istället är det upp till dig att känna efter vilket som passar dig bäst. Se till att bara ladda ner lotto program som verkar seriösa, så att du inte drar på dig virus i onödan och betala aldrig några pengar för att ladda ner något lotto program, då det bara är ett hjälpmedel och inte ökar dina chanser till vinst rent generellt. Lotto Li och Pluslotto har båda ett inbyggt Wheeling-system som är gratis att använda.