Allt du behöver kunna om syndikat alternativt lotteri pooler Del II av II

Kan poolmedlemmar handla biljetter privat?

Föreställ dej att du är med i ett lotteripool, och man upptäcker att den poolansvarige har vunnit, men ej delar med sej till syndikatet.

Spela på OceaniaLotteries från alla platser och tävla om till planetens mest ofantliga jättevinster

Hurså?

Eftersom chefen säger att han köpte den segrande lotten enskild, inte med lotteri poolens fonder.

Detta scenario innehar hänt flertal gånger, vilket resulterade i hårda känslor samt bitterhet.

För att avstyra det, se till att din lotteripool innehar bestämmelse som anger om deltagarna, särskilt den individ som ansvarar för att inhandla biljetter för syndikatet kan inhandla lotter utanför poolen.

Om din grupp tillåter medlemmar att inhandla lotter privat, se till att göra kopior utav syndikatets biljetter samt sprida dem, samt att vara mycket tydlig vilka biljetter lyssnar till till poolen.

Kommer din pool ta en klumpsumma eller livränta?

Om din lotteri pool vinner en enorm jackpot, behöver du först ha tagit befattning till om ni vill inneha en klumpsumma direkt alternativt sprida vinsterna över ett mängd år.

Det är en bäst förslag att lägga in det här i ditt lotteripool kontrakt, så att man inte kommer att inneha någon strid över svaren om du minsann vinner.

Kommer din Lotteri Pool vara hemlig om du vinner?
Många stater medger vinnarna vara anonyma i evenemang av en vinst.
Detta stöder vinnarna att undvika några utav de negativa sidoeffekterna att vinna på lotteri, som att förlorara kompisar därför svartsjuka, med reportrar alltid vid ytterdörren, eller är översvämmas av tiggarbrev….. fast glöm inte att släkten är värst.

Med en grupp som vinner, kommer det att hålla din identitet hemlig svårare, om en minoritet ej är överens.
För att undvika dåliga känslor på vägen, skall samtliga vara överens från begynnelsen om de skall förbli anonyma alternativt anmäla sin vinst.

Slutbehandling av ditt syndikat kontrakt.

Detta är inte avsett att vara en fullständig lista över alla frågor man kan tänkas täcka i ett lotteri pool förbindelse, utan snarare en plats att starta debattera i din tänkta grupprata bland din grupp.

Om medlemmar i din lotteri pool innehar ytterligare frågor eller funderingar kan man inbegripa dem i avtalet.

För att ge ditt lotteripool avtal juridiska tyngd, är det angeläget att få alla läst den, se till att alla begriper den (låt inte någon blott skumma igenom det! ),
Och var medlem ska underteckna det.
Man kan placera tyngd till avtalet igenom att har en oengagerade tredje andel vidimera signaturerna (ännu mer om den tredje parten är en notarie! )

Det kan existera lokala och statliga grundnorm som påverkar ditt förbindelse lotteri bassäng.
Men vad jag känner till, i skrivande stund, så är det ingenting sådant (ännu) i Sverige

Var noga med att tala med ditt företags juridiska eller HR-avdelningen, alternativt dryfta med en bevandrad jurist så att företaget du arbetar på snor samtliga era pengar.