Annorlunda sätt att få tur i Lotto Del II

Undvik också att använda olika nummermultiplar

Övriga populära kombinationer som flera spelar på kommer att vara siffror multiplar, speciellt 5-10-15-20-25-30-35 samt multiplar av 7.

Undvik att begagna samma lotto siffror

Mycket av folk föredrar att spela samma sista nummer, t. ex. 3-13-23-33-43, eller samtliga nummer som resulterar i sju, alternativt någon annan favoritkombination som förmodas vara lyckonummer.

Också fyra som sista siffra förekommer i 0. 1% utav samtliga dragningar.

Vinnande uppsättningar de tre sista siffrorna absolut samma inträffar under 3 procent utav samtliga dragningar.
Segrande uppsättningar utan flertal upprepaden av sista siffran representerar nära nog 90 procent av alla dragningar.

Undvika även dessa sifferkombinationer

Nära nog alla lottospelare föredrar att spela kalendernummer, exempelvis födsel datum och årsdagar-och sina barns ålder.
Detta innebära att de mest spelade siffrorna är 1 till 31.

Australien Oz 7/45 innehar 45 siffror.

Om man blott lirar dessa kalendernummer kommer du att avskilja din eventualla jackpot med ett enormt antal övriga besegrare.

Det är inte att anföra att man inte skall spela upp individuella siffror i händelse utav att du känner att dessa lyckonummer är bra att spela.
Men vi föreslår att du lägger till ett större antal nummer för att i fall dina nummer inte slår, man kan vinna ett kostnad som är värt något.

Nix Pix Lotto Quick Picks

Quick Picks nyttjas utav lata folk som önskar spela utan att tarva placera ned någon ansträngning på sitt spelande och sällan vinner.
När du läser artiklar om olika jackpot besegrare, så kan det se ut som var och en av dem nyttjade antingen Quick Picks, födelsedatum eller barnens åldrar.

Nära nog samtliga folk lirar på det sättet.

Om nästan alla därjämte brukade Quick Picks, då är det logiskt att de flesta vunnit jackpots med hjälp utav Quick Picks.

Men när man tittar på den faktiska statistiken så har du flesta möjlighet att att vinna igenom att plocka siffror slumpmässigt ur en hatt än med Quick Picks.
Det är slumpen som styr vilka nummerkombinationer som vinner.

Detta är ett odiskutabelt faktum, det finns inga system i gela världen som kan förespegla att man vinner en eftertraktad Jackpot. Men statisitik skall oxå läsas med en nypa salt.

”En fossing på spisplattan och en fot i frysen tillverkar att det genomsnittligt är rätt bra. ”

Men om man lägger ned lite tid och arbete samt kollar vilka nummerkombinationer som vunnit flest gånger till exempel de tio senaste dragningarna så kan du se något som kan verka märkligt.
Tre till fyra kombinationer kan inneha varit med och vunnit kanske tre till sex gånger, medan andra ej existerat med alls.

Antagligen kan vara värt att investera på denna statistiska uddighet?
För att befria äran hos våra statistiker så är det så vist ordnat att med många fler dragningar så får alla bollar samma attack.

Lotto Syndikat

Det finns nog blott ett sätt för oss vanliga dödliga att bättra våra chanser och det är att ta vägen med i ett syndikat eller spelpool som det också heter.