Biten utav en orm alternativt vinna på Oz Lotto

Blott på kul, låt oss ta en titt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto eller bliva biten utav en giftig orm eller träffad av blixten.

Om vi börjar från början så är det ungefär 22 gånger större chans att bliva träffad av blixten, åtminstone om man bor i Australien vari Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi idag likväl är i Australien som vi samtliga känner till dräller utav giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger flesta att bli biten utav en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

En del föga 1 möjlighet på 9 mindre att dö utav ett bett utav ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på knappt 9

Om du blir bekymmersam utav dessa nummer samt har börjat gå runt samt bliga ned i marken eller eftersöka de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att flytta blicken upp i skyn.

Det är ungefär 250 gånger större chanser att en meteroit träffar världen (inte dej direkt) än att man vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att summera det hela en del;

2 100 000 på 1 chans att möta av blixten

5 000 på 1 chans att dö utav ormbett

5 500 000 på 1 chans att dö utav ett stick från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 chans att en (stor) meteorit träffar världen

45 679 320 på 1 möjlighet att du vinner Oz Lotto

samt

Oändligt på 1 chans att man vinner Oz Lotto om du aldrig spelar.

Men samtliga dessa siffror är helt oväsentliga för folk (vi alla) avgår vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar.

Du må vara buddhamunk eller Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet innehar bildat ett syndikat, och buddhisterna innehar ett också.

Kommunistpartiet

“Jag och tre andra medlemmar i partiet innehar kastat in $ 5 vardera, ”
“Vi tror inte att vi innehar en stor möjlighet att vinna, men den momentana explosion utav hopp är angenäm.
Idag är vi arbetarklassens parti samt arbetarklassen i Australien innehar aldrig varit främmande för udda ideer. ”

Det är också en som spenderat egna pengar på en annons vari texten uttalar:
”Vill du hjälpa till att sponsra mitt lotto förvärv så jag kan vinna och chans att betala för att skicka en andel av våra makthavare på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, skrivbiträde i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att handla en biljett när en tidning talade till honom. “Tja varför inte? ” nämna han. “Det är en lastfordon med pengar, alternativt hurdan? ”

Mr Chan drömde om “att göra ett litet antal tillägg till vår Mingyue Lay helgedom i Bonnyrigg, och genom att skapa grenar för att sprida buddhismen.
Och naturligtvis skulle vi göra ett litet antal donationer till välgörande ändamål, som vi alltid gör. ”

En hemlös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle inhandla någonstans att bo. ”

Samt den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade inhandlat ett par biljetter.
En taleskvinna för mannen sade att han planerade att ge några vinster till Humpty Dumpty Foundation, som handlar utrustning för barnsjukhus.

Också den islamiska samfundet innehar haft en kommentar. “Koranen uttryckligen förbjuder spel”, uttalar Keysar Trad, , talesman för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency innehar jag sett folk som är uppenbart muslimska handla biljetter till dragningen.
Och icke, min shejk inte köpt någon lott. ”

En nattklubbsägare hade också inhandlat en lotto biljett, vinsterna skulle brukas dels för att anlägga barnhem i Sydostasien “, alldenstund samtliga ska en motiv att leva, att hoppas samt att drömma”.

Samt ett litet antal pengar kvar skulle brukas för att betala advokatkostnader, uttalar hans försvarare.