Busschaffisen som missade bussen – Del I

Ägna en medlidandets tanke till den bussförare som hoppade av ett syndikat sex månader före de fick en jackpott på 38 millioner pund = 385 millioner kronor.

Hazel Loveday drog sej ut ur syndikatet men ersattes utav någon annan.
Hela syndikatet hade tänkt kapitulera att spela på lotteri för sex månader sedan därför att de aldrig vann.

Spela på oceanialotteries.com från alla länder utom USA och tävla om till planetens grymmaste jackpottar

Det är idag väldigt kort om bussförare i denna stad, flera har ej dykt opp för arbete på lördagen samt många förväntas avbryta direkt.

Som samtliga som någonsin betalat in ett lotterisyndikat vet, är tanken att banga gruppen och att den efter att vinner en jackpot är nästan för grymt att bära.

Så ägna en tanke till Hazel Loveday, som lämnade sitt syndikat blott sex månader innan hennes bussförarkolleger vann 38 millioner i EuroMillions lottdragning.

Och för att lägga sten på bördan så upptäckte hon sin otur från en sjukhussäng, sedan kollapsat i arbetet genom en incident.

Igår kväll sades fröken Loveday, som tjänar 17. 000 pund per år som en bilförare för Stagecoach samt är en ensamstående moder tillen tre-årig son, vara “förkrossad”.

Vi kan titta en del på vad ett litet antal utav de tolv som ej lämnade gruppen säger, Miss Loveday ensamstående mamma, lämnades gruppen med sitt 2 veckors bidrag eftersom hon inte ansåg sej inneha direktion med det.

“Jag kommer inte att återvända”: En utav EuroMillions syndikat vinnare, , John Noakes, med sin fru Jean på deras bröllopsdag, ”Jag kommer att avbryta som busschaufför”

Charles Connor, en utav vinnarna, nämnde: “Vi har alla tycker synd om Hazel men vad kan du göra.
Du måste vara i för att vinna. ”

Han tillade: “Hazel sjukdom hade ingenting att göra med vår lotterivinst. Hon kollapsade på jobbet på torsdag – dagen före EuroMillions lottdragning.
Jag är inte säker på vad som var fel med henne men hon fördes till lasarett i ambulans. ”

Fröken Loveday, från Kettering, Northamptonshire, hade varit en utav de ursprungliga tolv förare att etablera lotteri syndikat, och betalat in till det i tre år.

Nästa glada avhoppare är David Mead, hans släktingar berättade att han slutat ”med omedlbar effekt som busschaufför”

Hazel var den enda medlemmen att dra sig ur när arrangören samt desslikes syndikat ansvarig Chris Smith bestämde att de bör byta strategi, byta antal rader och spela irländska och EuroMillions lotterier.
Så Hazels plats gick till en annan förare.

Gruppen utgör nära nog en fjärdedel av de 60 förare som jobbar utanför Stagecoach depån i Corby, Northamptonshire.

En vän berättade för Daily Mail: “Hazel är absolut rensad, otröstlig.
Hon är helt pank.
Det var därför hon var måste att ge upp att spela på lotteri och nu innehar hon förlorat en förmögenhet eftersom hon ej hade råd att betala för biljetten. ”

Läs den spännande fortsättningen i Del II