En djupdykning in i Lottosystem Del I utav III

Det blir utav naturliga anledning korrekt mycket text, så för att göra det något så när läsbart innehar jag delat upptexten i tre stycken inlägg. Men om du läser samtliga tre så har du närmat dig proffsnivå.

Vi börjar med att titta lite på 70% regeln.

Det är mer antagligen att vinna på lotto om summan av uppsättningen lottonummer du lirar faller i 70 andel mest sannolika områdesbelopp.

Spela på oz lotteries från alla länder utom USA och få tillgång till planetens mest ofantliga jättevinster

Lottonummer är slumpmässigt dragna.

Om man vill spela lotto för att vinna, är det angeläget att välja dina lotto siffror och placera dem på ditt spel i ett mönster som är mest lik det som faktiskt dras.
Den naturliga tendensen hos färskingar på lottospelare är att satsa på de lägre siffrorna, särskilt kalendernummer på 1 till 31, därför den tunga betydelsen som ges till födelsedatum, jubileumsdatum samt barnens ålder.

Men om du studerar en lista över förut segrande nummer för ditt lotto spel, tittar på du att de slumpmässigt dragna numren tenderar att vara ganska jämnt fördelade över hela nummerfältet.

När man lägger upp de sex vinnande numren i ditt lottospel, får man en belopp.

Lägg opp de sex segrande nummer för flera utav dragningarna samt du kommer att finna att de större utav de vinnande kombinationerna tenderar att dala i samma intervall utav belopp.

En emblematisk Lotto 6/49 dragning kan se ut på därnäst fason 150: 3 + 17 + 23 + 24 + 36 + 47 = 150

Lotto 6/49 vinnande siffror kan har belopp som sträcker sig från så lågt som 21 till så högt som 279 i spel.

I ett 49-nummer fältet, det finns bara en sex-sifferkombination som ger opp till 21:

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 = 21

Samt i 6/49 lotto spel, kan det maximalt inträffa en sex-nummer sammansättning upp till 279:

44 + 45 + 46 + 47 + 48 + 49 = 279

Dessa ett par kombinationer ärr de minsta och största möjliga summorna.

Och de förekommer endast en gång – i ändan utav en kurva, som tillverkar det nästan omöjligt för någon utav dessa grupper av nummer som skall dras som en vinnande kombination.

Men som sagt om man tittar ett mängd dragningars historik så kommer du att märka att ett 49-6 lotto spel, har det vanligast förekommanden summan runt 150, vilket vi sätter som mittpunkten Sum.

Summan utav lotto kombinationer kan jämföras med summan utav kombinationer på ett par tärningar.

På vardera änden av kurvan, finns det bara ett fason att göra en 12 (boxcars, 6 och 6), och det finns bara ett sätt att göra en 2 (Snake Eyes, 1 samt 1).

Men beakta att det är sex olika sätt att göra 7

De är 6 och 1, 1 samt 6, 5 och 2, 2 och 5, 4 samt 3, 3 och 4.
Så, givetvis, är det mycket lättare att kasta en 7 poängare i tärningar än något annan siffror eftersom det är fler fason att få summan av 7.

Det har visat sej att mer än 70 procent utav de förut uppsättningarna vinnande siffror produceras utav endast 27 eller 28 andel av samtliga möjliga belopp.

I ett 6/49 lotto spel, är 27 andel av de belopp faller inom Belopp utav 115 till 185 men står för 71 andel utav segrande kombinationer till Jackpott.

Detta innebära att om du lirar en sex-nummer kobination med en summa som faller antingen över eller under 115 till 185 intervallet, kan du räkna med dig att siffrorna med summan man valt att ej spela, tillverkar att man har 70 andel möjlighet att INTE vinna någonting.

Ett 70 andel spel är att alltid välja en kombination utav nummer som faller i det mest sannolika området av det aktuella?

Om du vill göra dina odds kraftigare, det vill anföra spela med sannolikheterna mer i din favör, nyttjar du alltid “70 andel regeln” samt se till att summan av dina lottospel faller i de mest sannolika området för det lottospel man lirar.

Eftersom de allra mesta lottospelare ännu satsar på den lägre halvan (kalender) nummer (födelse datum och årsdagar), föreslår jag starkt att du lirar den högre änden utav de mest sannolika från mittpunktens nummer samt upp.

Exempelvis i 6/49 lotto spel, de summa vid den högre änden utav de mest sannolika är mellan 150 och 185. Om ditt nummer vinner, kommer vinsterna som betalas ut vara högre eftersom färre besegrare kommer att dela prispotten.

Utbudet av belopp varierar med antalet nummer på lotto spelet.
Till exempel 70 andel mest sannolika omfång av belopp för 5 bollar till 39 nummer (5/39) spel är 75 till 125.