En djupdykning in i Lottosystem Del III av III

Del III och den sista där vi gör en djupdykning in i 70 regeln som ska förbättra dina chanser att bliva efterträdande lottomiljonär

Spela på oz lotteries från alla platser och satsa på att vinna till planetens största storvinster

Vi har allaredan konstaterat att i ett 49-nummers ruta, finns det blott en sex-sifferkombination som skänker opp till 21:

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 = 21

Och i 6/49 lotto spel, tillägger bara en sex-nummer sammansättning upp till 279:

44 + 45 + 46 + 47 + 48 + 49 = 279

Dessa ett par kombinationer är de minsta och största möjliga summorna.

Och de är bara en gång – i den yttersta svansen på en tänkt böj, vilket gör det nästan omöjligt för någon utav dessa grupper utav nummer att dras som en vinnande kombination.

I 49-numret om man spelat pick-6 lotto på ett 649 spel, är det vanligast förekommande summa 150, vilken vi sätter som mittpunkten ”Sum”.

Summan utav lotto kombinationer kan jämföras med summan utav kombinationer på två tärningar.

På vardera änden utav kurvan, det finns bara ett sätt att göra en 12 (boxcars, 6 och 6), och det är bara ett sätt att göra en 2 (Snake Eyes, 1 samt 1).

Men det finns sex annorlunda sätt att göra 7 mening (övre centrum på en Bell Curve för två tärningar). De är 6 samt 1, 1 och 6, 5 samt 2, 2 samt 5, 4 och 3, 3 samt 4.

Så, givetvis, är det mycket lättare att kasta 7 i tärningar än någon annan siffror alldenstund det är flera fason att få summan av 7.

Mer än 70 procent av de tidigare uppsättningarna segrande siffror produceras utav endast 27 eller 28 andel utav samtliga möjliga summor.

I ett 6/49 lotto spel, är 27 procent utav de summa faller i Belopp av 115 till 185 men de står för 71 procent av segrande kombinationer till olika jackpoots!

Detta innebär att om man lirar en sex-nummers kombination tillsammans med en belopp som faller antingen över eller under 115 till 185 intervallet, kan du förvänta dig att siffrorna med summan man valt att ej begagna, vilket ger dig en möjlighet att slippa (! ) vinna, 71 procent utav tiden.

Ett 70 procents spel är en kombination som faller inom den mest sannolika området av det sannolika beloppet för din aktuella spelplan.

Om man vill öka dina odds till att bliva bättre, det önskar säga spela med sannolikheterna mer i din favör, begagna då “70 procent regeln” och se till att summan av dina lotto spel faller inom de mest sannolika området för det lotto spel man spelar.

Eftersom de allra mesta lotto spelande besökare fortfarande satsa lägre (kalender) nummer (födelse datum och årsdagar), föreslår jag kraftigt att man lirar på den högre änden av de mest sannolika området från mittpunktens nummer och upp.
Till exempel i 6/49 lotto spel, de belopp vid den högre änden utav de mest sannolika området är mellan 150 och 185.
Om ditt siffror vinner, kommer vinsterna som betalas ut vara högre alldenstund färre vinnare kommer att avskilja prispotten.

Området varierar så klart med antalet möjliga siffror på ditt spel
Till exempel 70 procent mest sannolika utsträckning utav området för det populära Fantasy 5/39 spelet är 75 till 125.

Spela inte på födelsedagar något mer, spela på höga siffror i 70 procentregeln samt vill du öka dina chanser till en lottovinst ytterliggare, spela i ett syndikat.

Good luck!