En djupdykning in i olika Lottosystem Del II av III

Runt 1980 upptäckte någon att omkring 10. 000 biljetter med sifferkombination 1-2-3-4-5-6 köptes till var dragning i New Yorks Lotto spel.

Denna kombination utav lotto är dömd att gå miste eftersom antalet alternativ är för långt ur balans som någonsin kommit opp i en slumpartad dragning.

För att övertyga läsare att ej investera på dessa osannolika – alternativt andra osannolika kombinationer men spela på de kombinationer som är mer benägna att dras som vinnare, läs vidare.

Spela på OceaniaLotteries från alla platser och vinn till planetens största lottojackpottar

70 -regeln

Om man lägger upp de sex vinnande lotto sifferkombinationerna hela vägen tillbaka till början av det första New York 6/40 Lotto spel 1978 tillverkar man en rätt så så fängslande upptäckt.

För att en bättre chans att vinna, borde summan av sex favorit lotto nummer dala i ett okej intervall utav belopp (det mest sannolika framräknade beloppet) som mest liknar de belopp för faktiska dragningsresultat och det är detta som är basen i 70- systemet

Det är mer antagligen att vinna på lotto om summan av uppsättningen lotto nummer du lirar faller i 70 andel utav de mest sannolika områdena utav summa. Dessa är så klart helt avhängig på vilken typ utav spel du lirar, med övriga ord hur flera olika siffror din bana innehar.

Hur hittar man då detta area?

Lottnummer är som man vet helt slumpmässiga (enligt statistisk vetenskap, men alltemellanåt när man läser om Lottovinnare kan man tro att både den goda skyddsängeln och ibland den onde varit inblandade i dragningarna).

Om man önskar spela lotto för att vinna, är det viktigt att välja dina lotto nummer samt insätta dem på ditt spel i ett mall som är mest likt det på samma sätt som lottonummer faktiskt dras.

Den naturliga tendensen hos färskingar på lotto är att satsa de lägre siffrorna, särskilt kalender siffror på 1 till 31, på grund av den tyngd som ges till födelsedatum, jubileumsdatum och barnens ålder.

Om man studerar en lista över förut vinnande nummer för ditt lotto spel, tittar på man att slumpmässigt dragna nummer tenderar att vara mer eller mindre jämnt fördelade över hela nummerfältet.
När man lägger upp de sex segrande siffror i ditt lottospel, får man en belopp.

Lägg upp de sex segrande numren för flertal utav dragningarna och du kommer att finna att de flesta utav de vinnande kombinationerna tenderar att falla inom samma intervall av summa.

En emblematisk Lotto 6/49 dragning kan läggas opp till 150: 3 + 17 + 23 + 24 + 36 + 47 = 150

Lotto 649 vinnande siffror kan ha summor som sträcker sej från så lågt som 21 till så bra som 279 i spel.

Läs idag vidare i Del III, som är den sista samt avslutande för att bliva ett lottoproffs.