Hur du kan accelerera dina chanser att vinna OZ Lotto

För de mesta utav oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på till exempel OZ Lotto blott en dröm.

Men enligt somliga spelande besökare är det fason att öka sina chanser att vinna Lotto samt med flera små vinster kan det ge oss mer slantar att handla flera spel samt förhoppningsvis placera pilen i mitten och träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ner till diskussioner om siffror, slumpen och matematik.

Medan Lotto är ett spel som ej innehar någon egentlig statistik så anser ännu många spelande besökare att det lirar en viktig betydelse i detta spel.

Det finns så flera olika metoder för att accelerera våra chanser att vinna Lotto, så här innehar jag plockat några.

Experimentera att plocka två låga siffror 1-15, 2 medelstora siffror 16-30 samt ett par höga nummer 31-45 för OZ Lotto spelet, detta kan fluktuera för olika övriga länder, men i grund och botten skall man dela det totala antalet nummer i tre separata kolumner.

Om du surfar lite samt tar en titt på förut konklusion kommer du att markera att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie gles över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas och mycket sällan är de alla samlats exempelvis till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer opp.

Men om man skulle välja nummer 1, 5 i en grupp samt en ansamling med 19, 26, och sista och tredje gruppen med 38, 43 skulle du inneha en bättre möjlighet att vinna eftersom siffrorna är regelbundet utspridda på samma sätt som de större resultaten är när de dragits i på annorlunda dragningar.

En annan sak att betrakta Lotto när man lirar exempelvis Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna man väljer.

Många utav resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng vilket innebära att man bör välja dina sex nummer baserat runt detta så att du igen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 vilket ligger väl i ramen för den teorin.

För att öka dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, skall man oxå se till att gardera med några extranummer, fast det är en fråga om hurdan mycket slantar man kan samt vill satsa.

Kanske du med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt starta ett syndikat?

Man kan begagna dessa metoder på Powerball, lördag, måndag och onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag innehar själv inte köpt en autopick (Oz lotteries websajt innehar en tjänst man kan begagna där systemet slumpmässigt väljer de siffror du ska satsa på) lottotalong i år samt efter jag började komma dessa enkla bestämmelse har jag har vunnit mycket mer än när jag blott köpte autopick.

Problemet jag hittade när jag brukade autopick var att numren ofta kom tre i grupp som exempelvis 19, 20, 21 vilket är mycket sällsynt i Lotto.