Sju otroliga historier om Lottovinnare Del III utav III

Vann på lotto dubbelt sedan en fantasi

Flera framgångsrika lotteri aktör har berättat sitt segrande kombinationer kom till dem i drömmar, att de vaknade med fem alternativt sex siffror dansande i huvudet, de har antecknat de kombinationer de kommit ihåg samt efter vunnit

Alltemellanåt dröms siffror som betalas ut direkt, samt alltemellanåt en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år efter att år före innan de träffa korrekt och får jackpotten.

Så var det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 sedan ha sett “en lotto biljett och en stor check” i en fantasi två dagar innan dragningen var beredd, detta är ej så ovanligt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska drömmar gjorde det genomförbart för henne att vinna samma lotteri dubbelt.

Du förstår, Maria allaredan hade köpt en bit med kombinationen hon drömt om, men hennes syn hade ingjutit henne med ett sådant förtroende att hon gick ut och köpte en övriga biljett med samma nummer.

Nu skulle en del människor mena samt tycka att köpa en kopia utav samma biljett vara ett dåraktigt misshushållning med pengar (för om dina siffror förlorar så har man lagt ut slantar förgäves, samt ehuru du möte den stora jackpotten, behöver du inte erforderligt få någon tillägg kredit för att vinna ett par gånger), men inte Maria – samt bäst dessutom, eftersom hon råkade på ett av de tillfällen när det finns flera vinnare utav den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan också riktigt plockat samtliga sex nummer för den veckans dragning, så i stället för att dela upp $ 24. 000. 000 jackpot på två med 12 miljoner på varje vinst med en annan spelande kunder besökare Maria göra anspråk på ett par tredjedelar aktie och ta hem $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han utav blunder trodde hans lotto nummer hade kommit opp den veckan han ej spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord genom att skjuta sej själv i huvudet alldenstund hans halv-andel av en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut strax före lottningen han trodde skulle ha gjort honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, ehuru han hade haft en gällande biljett med sina vanliga siffror, skulle O’Brien ej ha vunnit.
Siffrorna som kom upp skulle äga gett honom korrekt till en avans på 47 pounds, inte 3200 tusen han trodde att han och hans partner hade vandrat miste om.
Samt varför?

Eftersom bara skjuta de sex numren matchade utav de dragna.

Spela på oz lotteries från alla länder utom USA och tävla om till planetens största lottojackpottar