Svenskarnas möjlighet att bli mångmiljonärer på Eurolotto

”Dröm stort och vinn större” är Eurolotto’s paroll. Vinn över 100 miljoner euro. Att spela via Eurolotto är tryggt samt säkert med tanke på att det ägs av svenska spelkoncernen Cherry. Det är angeläget att kunna våga testa att spela på lotto online. Att låta bli kan ju rentav betyda en förlust. Allt fler svenskar har börjat spela på Eurolotto och upptäckt vilka enorma vinster som delas ut.

För att komma igång och spela på Eurolotto krävs ett konto. Det är enkelt och smidigt att registrera sig. Fyll först i personlig information på ett formulär online. Därefter skickas en bekräftelse till den e-postadress man har uppgett. Efter man sedan har klickat på bekräftelselänken som är bifogad i mailet kan man spela sin första lottorad. Tänk dock på att för att få medverka i en dragning ska spelkupongen lämnas in senast trettio minuter innan dragning.

Lotterier som har gett mest i vinstutdelning är bland annat Euro Millions. Det är ett lotteri som personer över hela världen spelar på. Det är många som vunnit och får vara med om att bli mångmiljonärer, vilket händer varje vecka. Lotteriet går ut på att man väljer 5 tal av 50 och även 2 så kallade lyckostjärnor av 11. En rad kostar bara 2,35 euro styck, och varje tisdag och fredag kl. 21:00 sker dragningar i Paris som naturligtvis kan bevittnas direkt online.

Det finns dessutom något som kallas Boosterball vilket är ett tillval för varje lottsedel. Man väljer tre boosterbollar att nyttja och väljer önskad insats från 1 euro till 10 euro. Ifall samtliga tre boosterbollar matchas med de nummer som dras är det möjligt att vinna allt från 1000 euro till 10 000 euro. En vanlig utdelning för samtliga korrekta nummer ger dock bara 12 euro.

Vill man inte riskera att missa att medverka i ett lotteri och gå miste om vinstchanser så är det bra att införskaffa ett abonnemang. Det innebär att det kommer bli enklare att spela. Man behöver inte fundera på att välja om samma tal varje vecka. Du kan således låta din givna lottorad stå kvar i väntan på att den en vacker dag ska slå in och bringa en enorm vinstsumma.

Euro Millions har varit igång som lotteri sedan februari 2004. Sedan dessa har lotteriet levererat enorma jackpottar och gjort massor människor rika. Det sker regelbundet att jackpottar överskrider 100 000 000 euro, men det finns ett par från Skottland som har rekordet på hela 180 000 000 euro.

Den som spelar på Eurolotto för första gången får en pengarna-tillbaka-garanti som en välkomstbonus. Det medför att man rentav har chans till en av världens största jackpott fullständigt kostnadsfritt

Ett vanligt spel innebär en enda dragning. Dock kan man prenumerera på något som kallas nummerväljaren om man vill deltaga i flera dragningar i följd. Det finns dessutom möjlighet att slumpa sin rad. Systemet tar då slumpmässigt fram lottonummer med dem ultimata vinstalternativen.

Efter varje dragning skickas ett besked till spelarna och eventuella vinster tillförs per automatik på spelarens konto.