Utdelning var tionde lott hos Eurolotto

Ibland kan rentav ren tur leda till ekonomiskt oberoende. Den som lyckas kamma hem jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på webben som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Var dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar oupphörligen aktuell tid kvar till nästa dragning.

Var lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet medför att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas varje dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott ger vinst hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut under 30 utbetalningar under 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har varit.

Varje lott består av 5 nummer och 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren själv väljer. Naturligtvis går det att välja ihop åtskilliga lottbrickor före varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs enbart att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir självklart högre ju fler siffror och bokstäver som blir rätt. På Eurolottos hemsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är nervös för att undgå en dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kolla upp resultat för dragningar. På Eurolottos webbplats finns en integrerad kalender som användaren simpelt och smidigt kan bläddra i och se dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får jämt ett kvitto omgående på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att komma igång att spela hos Eurolotto är relativt enkelt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler samt villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare genom e-post kan man uträtta sin allra första insättning.

Eurolotto är en väldigt seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet gällande alla insättningar samt uttag. Den som vill ha full behärskning över sitt spelande kan via sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto får översikt över samtliga sina transaktioner, insättningar och uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen konversera genom telefon, mejl eller chatt. Att därutöver registrera sig för nyhetsbrev är ett förträffligt sätt att hålla sig uppdaterad eftersom Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med information om nyheter och kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett bolag registrerat på Malta. Det är dotterbolag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär naturligtvis en väldigt lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har cirka 2000 aktieägare.

Registrera dig hos Eurolotto du också och ta chans att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.