Vann över en miljard på Lotto, Inhandlar Grekland

Två hade den endaste rätta raden på Lotto, vann 1 000 miljoner kronor.

De senaste vinnarna av en obscen och enorm summa slantar, ett par från Cambridgeshire i England, har meddelat att efter att de innehar betalat sina räkningar, inhandlat ett nytt hus, en ny automobil och en mer up-to-date mp3-spelare, så kommer de att köpa Grekland.

Detta sedan de innehar varit ned till den lokala puben för att celebrera med en drink eller ett par självklart.

Spela på Australiens topplotto från alla länder och få tillgång till planetens största lottovinster

Vinnaren Dave Dawes, som är bror till George Dawes, trummisen på TVs frågesportkomedi “Shooting Stars”, nämnde han var trött på människor som jagar honom för slantar samt ber alla sina grannar sluta fråga “Vad är poängen på Dawes”.

Han sa att han kände sej som en frågesport föreställning konkurrerande.

Daves partner Angela sade att “Vem känner till, antagligen vi också fira en kväll på puben igenom att ha brillor när vi beställer våra flaskor öl”.

Herr Dawes flyger ut till Grekland i morgon på en privat chartrat RyanAir jet.

Han nämna att han hade chartrat planet från Ryanair bara för att avstyra att betala samtliga de osynliga överskjutande avgifter som dyker upp när du betalar för din biljett hos dem och han tillägger att han gör detta alldenstund han inte var alltför säker på att resten utav hans lotterivinst minsann skulle täcka dem.

Han kommer att hålla en konferens med den Grekiska premiärministern Constantin (eller den som är gällande idag) och förväntas lämna ett kontanterbjudande på någonstans mellan nio pund och 12 miljoner pund för landet, även om han kommer att insistera på att alla gamla samt risiga byggnader såsom Akropolis och Parthenon slås ned innan han tar över landet.

Han nämna att det inte är någon mening med alla dessa byggnader samt ruiner och att de förstör horisonten för turister, kryssningar samt vilda partynätter.

När han tillfrågades om tiggarbrev nu när de hade vunnit denna enorma kapital, så sade fru Dawes att de skulle fortgå att avsända dem vidare till familj, kompisar och en adresslista från Arbetsförmedlingen herr Dawes upptäckte på ett kortege förutvarande året.