Go lotto – lottospel på internet

Hört talas om Go Lotto? Go Lotto är ett lotto baserat online och som har vinster varje vecka. Företaget donerar även pengar till tusentals olika välgörenhetsprogram runt om i världen. Minsta vinsten när du spelar Go Lotto Jackpot är sanslöst stor, drömvinsten som kan göra att alla dina drömmar blir sanna. Det är något annat än Svenska Spel lotto där drömvinsten börjar på ”endast” 75 miljoner…

Go Lotto styrs av International Lottery in Liechtenstein Foundation, ILLF, som är en välgörenhetsorganisation. I Liechtenstein finns även det omåttligt populära Lotto Li, som även dem ger pengar till välgörenhet. ILLF är statligt kontrollerat av Liechtensteins regering.

Hur fungerar Go Lotto?

Go Lotto, eller Golotto som det också brukar skrivas, med lotto dragning varje vecka då sex bollar från 49 möjliga dras slumpmässigt, plus att de har ett bonus lotteri. Du kan inte spela Go Lotto på den officiella hemsidan, då den bara fungerar som en informationsportal om lotto online. Istället spelar du hos någon av deras återförsäljare online. Återförsäljarna är bland annat Lotto li, PLUS Lotto, Lotto Luck och Bet24. Du hittar direktlänkar till dessa sajter på Go Lottos hemsida, under fliken ”Where to play”.

När du spelar lotto online på någon av de sajter som samarbetar med Go Lotto registrerar du först och främst ett spelarkonto på den valda spelsajten. Detta är en enkel procedur som bara brukar ta några minuter. Hur det exakt fungerar skiljer sig från sajt till sajt, men det brukar finnas tydliga instruktioner. För att få spela lotto online med Go Lotto måste du ha fyllt 18 år.

För att kolla lotto nummer och ta reda på om du har vunnit drömvinsten på Go Lotto hittar du helt enkelt resultaten hos den spelsajt som du har spelat lotto på, eller på Go Lottos officiella sajt – även i realtid på skärmen om Du vill se dragningen. Alla eventuella vanliga vinster betalas automatiskt ut till ditt konto hos spelsajten, så du behöver inte vara orolig för att missa något. Skulle du dock vinna lotto Jackpot på Go Lotto får du den utbetald via AJG International. På Go Lottos hemsida hittar du även information om när nästa dragning sker.