Spela på Lotto Li – ta hem 20 miljoner euro!

Hört talas om Lotto Li? Lotto Li är ett lotto online med hisnande summor i potten. Har du riktigt tur kan du ta hem 20 miljoner euro, vilket i svenska kronor blir runt 200 miljoner. På dessa pengar klarar du dig troligtvis livet ut och kan leva riktigt lyxigt under tiden!

Om Lichtenstein lotto

Lotto Li är alltså Liechtensteins stora lotteri som hundratusentals spelar på varje vecka. De som ligger bakom är The International Lottery in Liechtenstein Foundation, vilket är en välgörenhetsorganisation. Eftersom Lotto Li befinner sig inom EU så behöver du aldrig skatta för eventuella vinster som du gör på lottot, vilket givetvis är mycket fördelaktigt för oss svenskar. Hela sajten är dock på engelska, men det brukar ju inte vara några problem för oss svenskar. Däremot kan det vara bra att du är noggrann när du spelar lotto på Lotto Li, så att du verkligen förstår alla villkor innan du sätter igång.

Hur man spelar på Lotto Li

Att spela på Lotto Li är mycket enkelt och kan bara göras via internet. Det går även fint att spela flera veckor fram i tiden, du kan välja ända upp till 50 veckor på rad, vilket är väldigt bekvämt. Börja med att gå in på Liechtenstein lotto hemsida och klicka på Join Now. Uppge alltid korrekta uppgifter, annars riskerar du att bli avstängd. När du har registrerat ett konto för du över pengar med hjälp av kreditkort som VISA eller MasterCard. Gå därefter till Go Lotto Weekly Lotto, vilket alltså är själva lotteriet.

På Go Lotto väljer du sedan 6 nummer plus ett tilläggsnummer och antal veckor som du vill spela. Klicka därefter på Play-knappen. Klart! Nu är det bara väntan på nästa lotto dragning som gäller, denna hittar du på hemsidan antingen som en liten film eller genom att läsa den direkt på skärmen under Results.

Kan man öka sina chanser till vinst på Lotto Li?

Nja, på Lotto Li, som i alla lotterispel oberoende om det är lotto online eller Svenska Spel lotto, är det slumpen som avgör. Det spelar alltså ingen roll om du använder dig av så kallade ”turnummer” när du spelar eller om du låter datorn välja lottonummer åt dig – chansen till vinst är lika stor, eller liten, ändå. Chansen ökar inte heller bara för att du spelar på samma lottorad vecka ut och vecka in, lika lite som den minskar. Trots det brukar det ofta förekomma många sådana myter och skrock när det gäller lotto spel.

Lotto Li kontra Svenska Spel lotto

Det finns en del skillnader mellan att spela på Lotto Li och att spela på Svenska Spel lotto. Den tydligaste är nog ändå prissummorna. Medan Svenska Spel har Drömvinsten som börjar på 75 miljoner, är jackpot vinsten hos Lotto Li en garanterad summa på 20 miljoner euro, alltså cirka 200 miljoner svenska kronor. När du spelar på Svenska Spel lotto kan du även följa lottodragningen på tv, vilket ger gemenskap och delad spänning, medan Lotto Li inte har någon direktsänd lotto dragning. Vad du föredrar är givetvis upp till dig, och det finns ju inget som säger att du inte kan spela på både Lotto Li och Svenska Spels lotto!