Här finns inga lottoresultat, skulle Du kolla lotto dragning lördag på:

Svenska Spel, Klicka här.
Pluslotto, klicka här.
Lotto li, klicka här.

Hoppas du på Drömvinsten i lotto dragning lördag? Drömmer du dig bort till nya bilar, hus, lyxsemestrar eller annat som förgyller vardagen? Då finns det ingen annan utväg än att se till att själv vara med i lotto dragning lördag och spela för allt vad tygen håller!

Om hur lottospelandet började

Det lotterispel som vi i Sverige är vana vid idag kom inte till oss förrän i början av 1980-talet. Det var då som Svenska Spel lanserade sitt lotto, vilket raskt blev mycket populärt. Svenska Spel Lotto utmynnade även i en rad andra populära lotteriliknande former, som Bingolotto, Keno och Viking Lotto. Men lotto har så många fler år på nacken än så, närmare bestämt nästan 500! Det var italienarna som på 1530-talet började spela ett lottoliknande spel, som faktiskt fortfarande spelas varje lördag. Spelet tog sig sedan vidare ut i Europa och över till USA och deras nystartade casinon på 1930-talet.

Numera finns det en mängd olika lotto dragningar att välja mellan, då lotto online gjorde entré i slutet av 90-talet. I Sverige är det fortfarandeSvenska Spel som har ensamrätt på lotto, men det hindrar ju inte att det startar upp verksamheter online, så länge de har sitt säte utanför Sveriges gränser. Flera populära och stora lotterier som Pluslotto och Lotto Li. konkurrerar med mer vinst tillbaka till spelarna (skattefri inom EU) och jackpott på 20 miljoner EURO. Populärt nu för tiden är dessutom att båda lotteriföretagen skänker delar av vinsten till välgörenhet, som Röda Korset och liknande organisationer, vilket givetvis är positivt.

Följ med på lotto dragning lördag!

På tv4 är det lotto dragning lördag och onsdag varje vecka och programmet har hundratusentals förväntansfulla tittare. Vinner du på Svenska Spel lotto dragning lördag på lotto med joker har du chans att ta hem minst 75 miljoner. Minsta vinsten på vanliga lottot är minst 1 miljon om du har alla rätt, men du kan vara tvungen att dela vinsten om det är fler som vinner vill säga. Om du missar lotto dragning lördag behöver du inte oroa dig för att missa din vinst. Den rätta lottoraden kan du nämligen hitta igen på Svenska Spels hemsida, på text-tv och i dagstidningarna.

Kolla lottodragraningarna här:

Svenska Spel, Klicka här.
Pluslotto, klicka här.
Lotto li, klicka här.

Se bara till att hålla koll på ditt spelkvitto eller spela på Pluslotto eller Lotto li så gör dom det åt Dig, så slipper du bli olycklig efter din lotto dragning lördag